Gastenboek

Plaats reactie
Door Nellie Postelmans

Ook ik mocht deze keer naar de verwendag.Ik was erg laat wist het bestaan niet en laat het nu de laatste keer zijn geweest. Mocht komen omdat er iemand was uitgevallen. Het was geweldig iedereen heel erg bedankt. Een warm bad van het begin tot het eind Nellie Postelmans Als mijn foto nou nog komt ben ik helemaal blij

Door yvonne Rooijakkers

Lieve allemaal. Bedankt voor de verwendag 2017. Het was en is top. Wat een werk en organisatie. Ik heb genoten. Dank jullie wel.

Door Corrie Mutsaers

Het was zo'n geweldige dag dat ik er nu nog met veel plezier op terug kijk. Wat een geweldige mensen die hieraan meewerken....het zijn echt toppers!!! Zelfs je verhaal kun je delen met deze lieve mensen. Het was een warm bad waarin je terecht kwam. Nogmaals bedankt voor deze topdag!!

Door Ed van Pelt

De 9e verwendag op 7 november 2016. Het was dus ook een echte verwendag, grandioos. Ik heb me prima vermaakt die dag. En genoten van aangename behandelingen van de diverse vrijwilligers. Héél hartelijk bedankt vrijwilligers, gastvrouwen, organisatoren en overige meewerkenden. Jullie hebben dit mogelijk gemaakt.

Door Jose van Lee

7 november 2016 de 9e verwendag van via Angelia waar ik als gast de hele dag in de watten ben gelegd, me de hele dag een prinses heb gevoeld. Een dag om nooit te vergeten. Lieve organisatie vrijwilligers en verwenpartners BEDANKT voor deze gouden dag. X

(9 pagina's)