Gastenboek

Plaats reactie
Door Jolanda Willemsen

Organisatie, vrijwilligers en partners ik neem even de tijd om jullie te bedanken voor ieders tomeloze inzet voor de verwendag van gisteren. Zoiets is niets voor mij en wilde er nooit aan mee doen en zeker geen stickertje van patint op krijgen. Wat heb ik me vergist! Geef het ruiterlijk toe. Van top tot verwend en glunderend thuis gekomen. Heerlijk heerlijk. Mijn kuur van vandaag zal zeker anders binnen komen omdat ik nog steeds in de relax stand sta. Nogmaals dank voor een mooie strak geregisseerde en georganiseerde verwendag. Maandag 6 november 2016 was voor n dag geen nachtmerrie.

Door Renate Pijnenburg

Wat was dit een fantastische dag! Echt genoten, even helemaal niks. Heerlijke behandelingen, echt een Verwennerij. Ook fijn om met lotgenoten Te kunnen praten. Echt ontzettend bedankt. Wat een super mensen zijn jullie. Xxx

Door Ingrid Damen

Hoi allemaal, Graag wil ik jullie bedanken voor de heerlijke verwendag. De vriendelijk-en gastvrijheid deden mij ontzettend goed. Even niets doen even nergens aan denken, wat een genot. Dank jullie wel!

Door Vincent De Lepper

Hallo allemaal, Het is nu vrijdag en ik ben nog diep onder de indruk van wat ik organisatieselopen maandag heb mogen ervaren in Diessen en ik krijg nog een brok in mijn keel als ik eraan terug denk. Even niet aan kanker denken was toch wel moeilijk maar het gevoel van steun en medeleven overheerste afgelopen maandag alles. Ik ben totaal geen liefhebber van massages en gewriemel aan mijn lijf maar ik heb z ontzettend genoten van alle behandelingen en ik vind het geweldig dat zoveel mensen zich belangeloos inzetten. Via Angelia is voor mij een grote inspiratiebron en ik dank alle vrijwilligers en organisatie uit het diepst van mijn hart.

Door chantal heuvelmans

Het was een geweldige dag gisteren! Ik heb alleen maar stralende gezichten gezien. Dat zoiets ergs als kanker, ook zoveel mooie en bijzondere momenten kan brengen...dat ontroert mij! Ontzettend bedankt allemaal X

(9 pagina's)